Paal Centraal 2 – Dijkvogels 3

Een voor een kwamen de spelers van PC2 de zaal binnendruppelen. De een met een nog beter verhaal over de avond ervoor dan de ander. Het teamgevoel was in ieder geval aanwezig. Vervolgens moest de knop omgezet worden: de wedstrijd tegen Dijkvogels stond op het programma.

Vorige keer was het een wedstrijd die spannend bleef tot het eind. De eindstand was toen 17-17. We waren er dus op gebrand om deze wedstrijd naar onze hand te zetten. In de aanval startte Elize, Sanne, Yannick en Gert Jan. In de verdediging waren het Marloes, Paulien, Bob en Jeroen die aan de wedstrijd begonnen.

Helaas ging de wedstrijd wat anders dan gepland. In de eerst helft wisten we slechts 3 keer de korf te vinden. Tegenover 8 keer door onze tegenstanders. Dit moest dus anders. In de rust werden de vakken iets aangepast. Bram kwam in het veld in de plaats van Yannick en Yannick werd in het andere vak in de plaats van Bob. Dit leek het wedstrijdbeeld wat te veranderen. Na rust werd er twee keer achter elkaar gescoord door PC. De tweede helft werd gewonnen door PC, maar helaas met een te klein verschil om de winst naar ons toe te trekken. De eindstand was 12-16 in het voordeel van Dijkvogels.

Volgende week is de tegenstander ONDO. We zullen er dan weer vol voor moeten gaan, zodat we de punten meenemen naar Delft.