Paal Centraal 2 – Avanti 5

Hey allemaal,

Welkom bij weer een nieuw wedstrijdverslag van Paal Centraal 2. Het gaat het team tot nu toe voor de wind en op deze mooie zaterdag staat een wedstrijd tegen Avanti op het programma. In theorie een tegenstander die we moeten kunnen hebben, maar onderschatting is altijd gevaarlijk. Gelukkig brengt coach Jan Harm een nieuwe uitdaging, de 20 punten aantikken.

Normaal gesproken vind ik in het veld Paulien trouw aan mijn zij, maar deze zaterdag moet zij helaas vanaf de bank toekijken. Gelukkig zijn Fenne en Dorien bereid gevonden om deze lege plek in te vullen. Super fijn dat jullie je voor ons willen inzetten.

De wedstrijd gaat van start en al snel volgen de eerste punten. Tom opent met een mooi afstand schot en na een paar minuten reageert Avanti met een wegtrekbal. Dan laat pc direct al zien wat het waard is, in 2 minuten volgen 2 doelpunten en de toon is gezet.

Het tweede team zet zich vol in en de ene na de andere bal kan worden onderschept. Het scoren gat dan ook gestaag door. Vlak voor rust nemen de scores een spurt en volgen in 5 minuten 5 goals. De rust kan met een 11-3 worden ingegaan. We liggen dus op schema voor de doelstelling van 20 punten.

In het veld komt ruimte om wat nieuwe balletjes te proberen dat geeft afwisselend wat chaos en mooie ballen. Verdedigend gaat het goed, de tegenstander begint zich te ergeren. Dat is altijd fijn spelen.

Dan de grote vraag… Halen we de 20 goals. Kansen zat, maar ze moeten nog wel zitten. Uiteindelijk is aan Yannick de eer om 1 minuut voor tijd de 20ste nog door de korf krijgen.

Spanning heeft deze wedstrijd niet echt gekend, daarvoor moet je het wedstrijdverslag van volgende week lezen. Een pot tegen Excelsior, leider van het klassement, belooft meer spanning met zich mee te brengen.

Voor nu wil ik graag onze invallers, coach en scheidsrechter bedanken voor het mede mogelijk maken van deze leuke wedstrijd.