Paal Centraal 1 – Weidevogels 1

Op zaterdag 10 februari kwam Weidevogels op bezoek. We hadden nog wel wat goed te maken deze wedstrijd, de vorige ontmoeting hebben we allemaal ver weggestopt. En met de wedstrijd van de week ervoor vers in ons geheugen, ook toen hadden we wat goed te maken, gingen we vol goede moed de wedstrijd in. Ondanks dat begonnen we helaas wederom niet scherp en kwamen we al snel op een 1-4 achterstand. Hierna waren we los en wisten we de achterstand om te bouwen naar een 6-4 voorsprong. De voorsprong verder uitbreiden lukte niet, en vlak voor rust wist Weidevogels weer gelijk te komen en gingen we de kleedkamers in met een 11-11 tussenstand. Na rust wisten we weer een voorsprong te pakken, en waar we deze vorige week zonder moeite wisten uit te breiden, was dat nu niet het geval. Het werd dan ook een erg spannend einde. Met nog een kleine 10 minuten op de klok was de stand nog in ons voordeel: 19-18. Hierna wilden de ballen er aan onze kant niet meer in. Weidevogels scoorde nog wel 3 keer en we verloren dan ook met 19-21.