Weidevogels 1 – Paal Centraal 1

Op een mooie zaterdagmiddag waarbij een deel van Paal Centraal in een gezellige bouwvakkers bus aankwam in Bleiswijk stond weer een spannende wedstrijd voor Paal Centraal 1 voor de boeg. Na twee weken rust en een flinke verbetering van het weer waren we er klaar voor om nog enkele punten binnen te slepen om fijner te kunnen degraderen.

Zo begonnen we vol in degradatiestand en stonden we binnen de kortste keren 6-1 achter. Toen kwam het besef dat niet alles vanzelf gaat en we dus meer moesten gaan investeren in ons spel. Voor de rust lukte het om het spel weer stabiel te krijgen en met goede moed gingen we de kleedkamer in.

Na de rust kwam een sterke periode waar het verdedigend goed stond en we aanvallend de balletjes erin konden gooien. Zo kwamen we terug tot 2 doelpunten en voelde je de spanning bij de thuisploeg komen om niet te verliezen. Helaas kwam voor Paal Centraal het betere spel te laat en was de achterstand op het begin al te groot om de punten mee naar delft te kunnen nemen. De uitstand was 17-14.

Die avond konden we gelukkig wel feest vieren tijdens de opening van de lustrumweek. Was een memorable avond!