Paal Centraal 1 – VZOD 1

Afgelopen zaterdag nam PC 1 het op tegen een voor de meeste spelers onbekende tegenstander, namelijk VZOD. Het was heerlijk weer, dus de meesten van ons waren al ruim op tijd op het veld te vinden. Voorafgaand aan de wedstrijd werd eerst een teamfoto gemaakt, ieder seizoen weer erg belangrijk. Daarna konden we full focus op de wedstrijd. Deze wilden wij natuurlijk wel erg graag winnen. Helaas waren er wel wat mensen met pijntjes (voornamelijk keelpijn) waardoor er veel strepsils en paracetamol genuttigd werden in de hoop nergens last van te hebben tijdens het spelen.

We traden aan met Maurits, David, Larissa & Nina in de aanval, en Yannick, Philip, Laura & Esmée in de verdediging. De tegenpartij maakte helaas het eerste doelpunt, maar wij volgden al snel. De beginfase was niet helemaal vlekkeloos, maar uiteindelijk gingen we de rust in met een stand van 7-5. PC 2 was met dezelfde stand de rust in gegaan, en hadden uiteindelijk ook gewonnen, dus dat moest ons ook gaan lukken! Het verliep ietwat moeizaam en een beetje ingekakt, maar uiteindelijk werd er afgefloten met een stand van 20-12!

Na de wedstrijd werd er in het zonnetje genoten van een Radler en veel patat (bedankt Maurits). Volgende week mogen we opnieuw in Delft spelen tegen Madjoe 1. We zien jullie graag daar!