Paal Centraal 1 – VZOD 1

Afgelopen zaterdag speelde PC1 thuis tegen VZOD. Na het maken van een prachtige teamfoto kon het spektakel starten.  Het lukte PC1 niet om scherp aan deze regenachtige wedstrijd te beginnen en daardoor was de stand na een kwartier spelen 1-6 achter. Hierna begon PC1 gelukkig met scoren en zo werd het verschil steeds kleiner, uiteindelijk bleef het verschil 2/3 doelpunten achter voor de rest van de 1e helft. Als bonus voor de afwezige toeschouwers was het eind van de eerste helft een periode met erg veel doelpunten. Het scoren ging makkelijk aan beide kanten met bijna elke minuut een doelpunt. Helaas lukte het niet om veel meer in te lopen en gingen we de rust in met een stand van 8-10.

Na wat bemoedigende woorden van coach Edwin begon PC1 de 2e helft een stuk beter dan de 1e helft. Het lukte niet om snel genoeg te scoren en daarom mocht David gaan warmlopen. Het bleek een gouden wissel want hij scoorde er meteen 2. VZOD bleef echter wel mee scoren en bij het laatste fluitsignaal was de stand 13-17.

Ondanks dat PC een erg goede wedstrijd speelde en hard heeft geknokt is het helaas niet gelukt om de winst veilig te stellen. Volgende week is er weer een herkansing want dan staat een uitwedstrijd tegen Aurora 1 op het programma.