Paal Centraal 1 – Vitesse (Ba) 1

In eigen sporthal mocht Paal Centraal weer aantreden. Dit maal tegen de nummer 2 van de poule: Vitesse uit Barendrecht. Het team uit Delft startte voor ieder in de inmiddels bekende vakken met de hoop op een stunt deze zaterdag.

Paal Centraal kwam veelbelovend uit de startblokken. Door het goede verdedigende werk van het vak van Maurits, lukte het het vak van Karin dit een 2-0 voorsprong te bereiken. Niet veel later wist de tegenstander haar eerste doelpunt te maken, gevolgd door Philip aan de andere zijde. 3-1. Het was daarna dat Vitesse de smaak iets meer te pakken leek te krijgen en hun achterstand om wisten te bouwen tot een gelijkspel van 5-5.

De ploegen ging gelijk aan elkaar op tot aan de rust. Echter wist Vitesse in de laatste minuut voor de rust een strafworp te versieren en gingen men met een stand van 9-10 te rust in. Na rust was het Vitesse die beter uit de rust kwam. De doelpunten aan hun zijde vielen net iets gemakkelijk dan aan de zijde van Paal Centraal. Daarom wisten zij langzamerhand gedurende de tweede helft hun voorsprong van vlak voor de rust uit te bouwen. Het was Paal Centraal die vlak voor het einde nog een aanzet deed en achterstand nog enigszins inliep. Maar dat mocht helaas niet baten.

Het spel eindigde in 15-19. Dit weekend wist alleen Paal Centraal 3 de punten in eigen huis te halen. Wellicht staat er volgende week iets mooiers te gebeuren. Het gerucht gaat namelijk dat het zo maar een uitzonderlijk 12 punten weekend kan gaan worden.