Paal Centraal 1 – Triade 1

25 mei was het zo ver, een belangrijke wedstrijd in de strijd om het kampioenschap. De spiertjes waren nog wat pijnlijk van de lunges op de donderdagtraining (zullen we dat maar voortaan op maandag doen?), maar de wil om te winnen was er zeker. De tactiek was er; een duidelijke boodschap afgeven in de eerste minuten en in de eerste helft de winst binnen slepen.

Iemand die in ieder geval goed aan de wedstrijd begon was Nienke, ondanks de enorme file die ze had moeten trotseren om op tijd bij de wedstrijd te zijn; met twee goaltjes zette zij ons meteen op een overtuigende voorsprong. Lau, Timo en Tim zette de streak door, waarmee we op een 5-0 voorsprong kwamen. De toon was gezet en ondanks een goede start van Triade in de tweede helft (met een stip die toch wel wat twijfelachtig was…) wist PC1 de score toch in hun voordeel te houden.

De wedstrijd eindigde in 15-9, waarna we konden gaan genieten van de opening van de lustrumweek. Door het verlies van de directe concurrent hebben we de mogelijkheid om komende zaterdag op eigen veld het kampioenschap binnen te halen. Super spannend, dus kom zeker allemaal aanmoedigen!