Paal Centraal 1 – t Capproen 1

Op een mooie lentedag hervatte het vlaggenschip van Paal Centraal het veldseizoen weer. Er werd gespeeld tegen ’t Capproen. Deze formatie heeft op het veld nog geen punt gepakt en we kwamen dus voor niets minder dan een dikke overwinning het veld op. Toch hamerden coaches Ben en Jos erop dat we onze focus moest houden en zeer scherp moest beginnen. Van onderschatting mocht geen sprake zijn.

Desalniettemin verliep het begin van de wedstrijd stroef en moeizaam. Ondanks dat we het betere van het spel hadden ging de eerste helft gelijk op. PC pakte telkens een of twee doelpuntjes voorsprong maar telkens kwam het Kaproentje weer op gelijke hoogte. Vlak voor rust kwamen ze zelfs op voorsprong en daarom gingen we rusten met een 8-9 tussenstand.

Dit moest beter de tweede helft en iedereen moest er een stapje bijzetten. PC1 wil graag kampioen worden op het veld en dan mag er natuurlijk niet van de nummer laatst verloren worden. In de tweede helft vallen de doelpuntjes makkelijker aan onze kant en weet  t Capproen niet meer mee te scoren. Uiteindelijk winnen we dan toch nog vrij eenvoudig met 20-14.

Komende week weer volle bak trainen en zaterdag tegen Olympia meteen scherp en fel beginnen!