Paal Centraal 1 – Sporting Badhoevedorp 1

Op een regenachtige zatermiddag was het weer tijd voor een wedstrijd van PC1. Dit was ook nog eens de laatste veldwedstrijd voor we weer de zaal in gaan. Dit keer moesten we het opnemen tegen Sporting Badhoevedorp 1, waar al tegen gespeeld is op het veld. Toen werd er helaas met 20-7 verloren, dus we waren uit op een revanche. Echter wisten wij ook al dat dit een hele goede ploeg is, dus dat dit geen makkelijke pot zou worden.

In de aanval begonnen Henk, Tom, Isabella en Manuela en in de verdediging mochten Tim, Arjan, Susan en Laura beginnen. Richard en Lisanne begonnen op de bank. Voor allebei de ploegen was het lastig om tot scoren te komen en daarom stond het na een klein kwartier nog maar 3-3 met mooie schoten van Tom, Laura en Henk. Halverwege de eerste helft wist Sporting Badhoevedorp de mand sneller te vinden en daarom gingen we met 6-10 de rust in, waarvan Tim ook nog had gescoord en Henk en Laura allebei hun tweede erin legden.

In de rust werd opgemerkt dat we het echt supergoed deden, ondanks de achterstand. We moesten het zo volhouden en dan zouden de ballen vanzelf vallen. In de tweede helft hebben vooral Henk en Tim heel wat schoten weten af te ronden en Tim wist er zelfs een strafworp in te leggen! Echter was dit niet genoeg voor een gelijkspel of winst en eindigde de wedstrijd daarom met een 13-17 eindstand. Ondanks het verlies van deze wedstrijd gaan we met vol vertrouwen de zaal in!