Paal Centraal 1 – Sperwers 1

Nadat we van de eerste twee tegenstanders met ruime cijfers hadden gewonnen, was het tijd om ditmaal te bewijzen dat we ook met ruime cijfers van Sperwers kunnen winnen. De nummer 1 (wij) tegen de nummer 4 (Sperwers) belooft een mooie wedstrijd te worden. Dit keer hadden we ook twee coaches aan de zijlijn staan, Tom Teeuwen en Matthijs Koch.

Zo begon de wedstrijd met in de aanval Tim, Richard, Laura en Manuela en in de verdediging Timo, Stuart, Isabella en Lisa. Op het moment dat wij al 7 keer wisten te scoren, had Sperwers pas een antwoord met de 7-1. Na deze heerlijke start bleven we de eerste helft vol vertrouwen doorgaan met doelpunten maken en zo gingen we de rust in met 13-2 voor.

In de rust kregen we veel positieve feedback van de trainers en zo ook de belofte dat we een pitcher zouden verdienen als we de 30 wisten te halen. Helaas waren niet alle kansen in de tweede helft zo goed benut als in de eerste helft. Toch hebben we de 2 punten makkelijk weten binnen te slepen door met 19-6 te winnen! Zoals ik het graag noem, is dit stap 3 richting het kampioenschap 😉 Komende drie weken zullen we dezelfde tegenstanders in dezelfde volgorde als de afgelopen 3 weken treffen en dus is het aan ons om te laten zien dat we de terechte nummer 1 zijn en blijven.

Verder wil ik ook Melle, Julie, Cyril, Jodie en Stuart bedanken voor het invallen! Ook wil ik de coaches, Tom en Matthijs, bedanken voor hun fantastische steun en tips tijdens de wedstrijd!