Paal Centraal 1-Reeuwijk 1

Zaterdag 8 februari was het tijd voor de return tegen de selectie van Reeuwijk. Op de donderdag ervoor werd er al hard getraind om de punten in Delft te houden. Helaas blesseerde Yannick zijn enkel tijdens de training, en omdat David nog lekker aan het genieten was van de sneeuw in Frankrijk kwamen we een heer te kort. Gelukkig was Corné bereid om zijn plaats in te vullen, waardoor we de zaterdag toch met 8 man het veld konden betreden.

Voor ons speelde Paal Centraal 2 een spannende wedstrijd, die eindigde in een gelijkspel. Dit spannende spel bracht ons al in de goede mindset, wij zouden de punten in Delft houden.

Het startsignaal klonk en al snel kwamen we op een 2-0 voorsprong. Helaas wist Reeuwijk mee te scoren. De stand ging redelijk gelijk op, Reeuwijk kon niet uitlopen en Paal Centraal bleef lekker mee scoren. Met een achterstand die wel te overbruggen was gingen we de rust in. Tijdens de rust gaf Wim aan dat we niet scherp genoeg waren in de verdediging; Reeuwijk had maar 2 afstandschoten gescoord, de verdere doelpunten kwamen voort uit fouten van ons. Dit moest veranderen. Aanvallend moesten we volhouden; de lange aanvallen die we hadden zouden uiteindelijk wel beloond worden.

We begonnen aan de tweede helft, maar kwamen heel slecht uit de rust. In de eerste 10 minuten van de tweede helft liep Reeuwijk ver uit. We speelden verder aan een verloren pot, hopend dat het eindsignaal snel zou volgen. De scheids floot af met een stand van 17-30 op het scorebord. Snel vergeten dus, deze wedstrijd.