Paal Centraal 1 – NIO 1

Door Laura Koerts

In de voorbereiding van de 1e competitiewedstrijd met coach had Marco de tegenstander goed bestudeerd en verschillende tactieken bedacht. Plan A werd afgewisseld met plan B en plan C. In het begin was het even zoeken naar hoe we ook daadwerkelijk doelpunten konden halen uit deze plannen maar na een tijdje haalden we de stand terug naar 3-3, waaruit we langzaam de 2-punten voorsprong pakten naar 7-5. We voelden dat we de overhand hadden en probeerden met 2 punten de rust in te gaan, maar dat vond NIO niet zo leuk en die schoten de seconde voor rust nog een goaltje erin.

Na de rust gingen we door als een trein en kwamen we 9-6 voor! Wij scoorden als een trein, maar helaas NIO ook tot weer een gelijke stand op 10-10. Na een stippie van Lisanne werd een dame van de tegenstander gestoken door een wesp en probeerden wij gefocust op de wedstrijd te blijven. We kwamen weer voor met 2 punten, maar vanaf hier zette NIO de scoor-trein verder en bleven wij helaas achter tot een eindstand van 16-18.

Bedankt iedereen voor alle support bij deze spannende wedstrijd!