Paal Centraal 1 – Madjoe 1

Zaterdag 26 november was het tijd voor de eerste zaalwedstrijd van het seizoen. Thuis tegen Madjoe. Een bekende ploeg voor ons. Onze vorige coach Edwin heeft ook Madjoe gecoacht. We wisten dat het een spannende wedstrijd zou worden, waar we hard zouden moeten vechten voor punten. Na een motiverend voorbereidingspraatje van Marco waar een nieuwe wereld voor ons open ging begonnen we aan de wedstrijd.

De doelpunten gingen aan beide kanten gelijk op en in de eerste helft is het verschil nooit groter geweest dan twee doelpunten. Met twee goals in de laatste minuut gingen we 6-5 de rust in.

Na een uitgebreide speech van Marco, ondersteunt door zijn schaakstukken, konden we beginnen aan de tweede helft. Direct wist Madjoe de gelijkmaker te maken en ging de wedstrijd weer gelijk op. De laatste 10 minuten werd Stuart in de aanval ingezet voor Sascha om meer tempo in het spel te brengen en om de aanval van Madjoe uit te schakelen. Met twee schoten van Tim wisten we eindelijk een gat te slaan en 14-12 op voorsprong te komen. Beide teams scoorde nog een doelpunt en hiermee eindigde de wedstrijd 15-13. Een mooie start van het zaalseizoen!