Paal Centraal 1 – Madjoe 1

Op deze regenachtige dag mocht de selectie afreizen naar het prachtige Rijnsburg om daar de vorige vereniging van Edwin in te gaan maken. Van te voren had Edwin al uitgebreid per speler verteld hoe we deze speler in toom moesten gaan houden, dus we waren er helemaal klaar voor. Behalve dat we er een dag van te voren achter kwamen dat we op een groot veld moesten spelen…

Nadat het tweede een spannende pot tegen Madjoe 2 had gespeeld en had gewonnen was het onze beurt om dit door te gaan zetten. Met Henk, Bram, Laura Z. en Esmée in de aanval werd er goed begonnen. Er werden gelijk 2 goaltjes in geknald. Ook het andere vak, met David, Arthur, Isabella en Lisanne hadden er zin in. Zo stond het na een kwartiertje 0-4 voor PC! Hierna begon Madjoe ook eens mee te doen met scoren. We gingen de rust in met 3-6. Onderweg waren we wel Henk verloren, maar kwam Matthijs ons gelukkig versterken.

Direct na de rust gingen we lekker verder met scoren. Maar Madjoe had de hoop nog niet opgegeven en begon op ons in te lopen. Op een gegeven moment stond het 9-10, en hadden we nog 10 minuten te spelen. Het aanvallende vak van PC was moe waardoor de bal er niet meer in wilde. Jeroen en Laura K. kwamen er nog in om te versterken maar ook toen wilden er geen doelpunten meer vallen. En Madjoe had er nog wel zin in. Naarmate de minuten verstreken werd het steeds spannender. De spelers van Madjoe gooiden elke bal omhoog die ze in hun handen gekregen. Maar ook bij hun wilden de goals gelukkig niet vallen. Ze kregen nog 1 aanval, maar door een prachtige onderschepping van Matthijs werd dat gelukkig ook geen doelpunt. Met een eindstand van 9-10 liepen we opgelucht het veld af. Vooral Edwin was erg blij! Deze punten kunnen we goed gebruiken!

Bij deze wedstrijd werd onze score live bij gehouden. Kijk via de onderstaande link voor het score verloop:

https://app.z2play.com/footballmatch/5yca0