Paal Centraal 1 – KIOS 1

Afgelopen zaterdag was het tijd voor PC 1 om het veld te betreden tegen de koploper van de poule, KIOS 1. Wederom een thuiswedstrijd. Dit keer met weersomstandigheden die zomers te noemen waren.

In de aanval begonnen Maurits, Henk, Margot en Laura en in de verdediging Jesse, Bruno, Karin en Larissa. Philip vergezelde samen met de wisselspelers van PC 2 Wouter op de bank.

PC 1 kwam voor haar doen redelijk goed uit de startblokken. Helaas heeft de ploeg de gehele wedstrijd tegen een achterstand aangekeken. Dit betekende echter niet dat er lang gestreden is voor de aansluiting. Met als hoogtepuntje een gaatje van 2 doelpunten. Uiteindelijk was de ploeg van KIOS op veel momenten de Delftenaren een stapje voor. Dit leidde tot een uitslag van 12-19. Een verloren pot die voorspelt was, maar iedereen hoopte natuurlijk op een stunt.

Komende zaterdag speelt PC 1 uit in Maasdijk bij Dijkvogels om 15.30 uur. De nummer 7 van de poule. Tijd voor Paal Centraal om de tanden te laten zien en de eerste 2 punten van het seizoen mee naar Delft te nemen.