Paal Centraal 1 – Gemini 1

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor een thuiswedstrijd! Vorige keer hadden we helaas verloren van Gemini,  maar na een uitgebreide videoanalyse waren we er helemaal klaar voor om deze keer te winnen!

In de aanval begonnen Tom, Tim, Anne en Laura. In de verdediging begonnen Richard, Stuart, Lisa en Lisanne.

Er werd goed begonnen, beide teams scoorde veel en het ging gelijk op. Het was een leuke wedstrijd met een hoop doelpunten en vrije ballen, maar ook strafworpen die de scheefstaande paal niet konden vinden. Met een 6-9 achterstand gingen we de rust in.

In de tweede helft breidde Gemini de voorsprong uit, maar met een paar mooie afstandsschoten wisten we alsnog terug te komen. Met een doelpunt van Tim werd het zelfs 14-15 en vanaf toen bleef het spannend tot de laatste paar minuten van de wedstrijd. Uiteindelijk trok Gemini toch aan het langste eind en werd het 17-20.

Nu een paar weken rust en dan weer op naar de volgende wedstrijd!