Paal Centraal 1 – Fluks 1

Zaterdag 20 maart stond de return tegen Fluks op  het programma. De uitwedstrijd werd 22-15 verloren, maar de punten in Delft houden was volgens Marco zeker mogelijk. Met invallers Henk en Timo in de basis begonnen we sterk aan de wedstrijd en kwamen we al snel op een 4-0 voorsprong. Helaas volgde hierna een lange doelpuntloze fase. De goede kansen waren er wel, maar vielen er allemaal niet in. Hierdoor kon fluks weer in de wedstrijd komen en stond het tegen het einde van de eerste helft weer gelijk: 4-4. Maar door twee doelpunten op rij van Laura gingen we toch met een voorsprong van 6-4 de rust in.

De tweede helft begon met Stuart op de plek van Henk. In de rust besproken dat we vooral met dezelfde intensiteit als de eerste helft moesten beginnen, en hier werd goed naar geluisterd. Al snel breide we de voorsprong weer uit tot 4. Fluks probeerde nog wat terug te doen, maar deze helft bleven we mee scoren. Tot halverwege de helft gingen de scores om en om en bleef het redelijk spannend. Hierna volgde vier doelpunten op rij en zo konden we met nog 5 minuten te gaan de wedstrijd rustig uitspelen. Beide teams wisten nog 2 keer te scoren en zo sloten we de wedstrijd met een mooie 17-10 overwinning af.

Volgende week volgt de laatste thuiswedstrijd in de zaal waarin we het opnemen tegen ESDO.