Paal Centraal 1 – DKV Victoria 1

We mogen weer de wei in! En dan meteen aftrappen met een thuiszaterdag. Hoe kan het nog beter… Maar natuurlijk, door 8 punten in Delft te houden. Ons huis, onze punten! Hup het veld in.

Terwijl Maurits nog genoot van de Romeinse oudheid, maakte het eerste zich klaar voor de wedstrijd tegen DKV Victoria uit Diemen. Voor Paal Centraal een nieuwe coach Wim en daarom net iets andere vakken dan afgelopen jaar.

In de eerste minuten wist Paal Centraal het gat al te slaan, vijf tegen een. Het vak van Philip wist met regelmaat de korf te vinden, terwijl het andere vak aanvallend nog moest wennen aan de nieuwe opstelling. Verdedigend zagen we dat de rollen omgedraaid waren. Tegen het einde van de eerste helft was het verschil nog steeds vier doelpunten. Paal Centraal zocht naar de mogelijkheden om een groter gat te slaan, maar vond die niet. Midden in de tweede helft leek Victoria zich terug te vechten en kwam tot een verschil van twee doelpunten. Pas daarna wist Paal Centraal korte metten te maken met die tegenstand en wist het doelpunten verschil weer langzaam uit te bouwen tot een eindstand van 16-11.

Een goed begin van het seizoen in de derde klasse. Het is nog zoeken naar de vorm, maar de eerste tekenen zijn veelbelovend.