Paal Centraal 1 – Atlantis 1

De stemming zat er door het zonnige weer, en de wedstrijd van PC3, goed in bij de spelers van de selectie en de trouwe supporters. Atlantis 1 heeft afgelopen weken al wat punten laten liggen, terwijl PC1 punten gepakt heeft en alleen al daarom waren ze aan elkaar gewaagd. Maar dat het een lastige pot zou worden voor PC1 was te verwachten…

Door het verlies van PC2, ook tegen Atlantis, waren de spelers van PC1 er op gebrand om Atlantis niet met nog meer punten van het sportcentrum in Delft te laten vertrekken. Helaas bleek niets minder waar. Het werd een zware eerste helft, Atlantis wist vaker de korf te raken terwijl PC1 de eerste helft maar 2 afstandsschoten wist te scoren. Verdedigend werd er hard voor elkaar gewerkt maar ook dat wierp niet zijn vruchten af.

Na limonade in de rust, en met een oppepper van de coach, konden de spelers aantreden in de tweede helft. Dit maal werd er slechts 1 keer gescoord. Ook ditmaal bleek dat niet genoeg want Atlantis vertrok met de winst naar Mijdrecht. De stand van 3-12 is eentje waar we helaas niet trots op kunnen zijn. De komende weken zullen we hard aan de bak moeten om het scorend vermogen omhoog te krikken zodat Paal Centraal niet achter de feiten aanloopt. Paal Centraal heeft het zeker in zich om een rol te spelen in de top van de competitie, die zullen we dan ook moeten grijpen.

(door Nura Jaafar)