Paal Centraal 1 – ADO 1

Zaterdag was het zover, de eerste van de twee thuiszaterdagen op rij. Om half 12 mocht het vierde de dag aftrappen, en pakten ze de eerste punten. Helaas lukte het de rest niet om dit goede voorbeeld de volgen.

Zelf speelden we deze keer om 14:10 tegen ADO, voor het tweede. Met Manuela in de basis begonnen we prima aan de wedstrijd. Alleen de ballen wilden er helaas niet in, ondanks een aantal goede kansen. Wel waren we goed aan het verdedigen, wat resulteerde in weinig doelpunten. Halverwege de eerste helft stond het 1-2 door een vrije bal van Laura en twee stippen tegen. Het bleef tot de rust gelijk opgaan met iets meer doelpunten: 5-5.

Waar het begin van de tweede helft de vorige wedstrijd erg sterk was, was het omgekeerde nu het geval. Twee snelle tegengoals brachten ons gelijk op achterstand. Ook wisten we de zelf lang niet te scoren. Zo wist ADO de voorsprong halverwege de tweede helft uit te breiden naar 4 doelpunten. Henk werd ingezet en niet veel later scoorde hij ons eerste doelpunt van de tweede helft, weer een stip. Er werden nog een aantal doelpunten gemaakt, maar helaas was dit te laat om het nog spannend te maken. Na bijna elk doelpunt volgde een snel tegendoelpunt. De wedstrijd eindigde in een 9-14 verlies.

Volgende week weer een thuisweekend, hopelijk dan met een beter resultaat!