Paal Centraal 1 – ADO 1

Zaterdag was een spannende dag voor de PC selectie met twee promotiewedstrijden op het programma. Alsof dit nog niet genoeg voor zweethandjes zorgde, moest er door PC 1 afgewacht worden of de wedstrijd wel gespeeld kon worden in verband met een kapotte paal. Gelukkig hebben we technische leden, die eigenhandig de paal gelast hebben!

De vorige wedstrijd tegen ADO 1 verliep niet zoals gehoopt, mede door de uitval van Nina en Jesse met flinke blessures. Er was dus wat goed te maken. Wat verwacht werd een spannende wedstrijd te worden, met voor beide teams promotie op het spel, zou anders lopen.

Al snel pakte PC 1 een voorsprong. Iedereen speelde een goede wedstrijd. Scoren over alle spelers en een verdediging die stond als een huis. Tevreden met 12-6 de rust in, maar zelfs met deze stand vertelde Wouter het team dat de winst nog niet binnen was. Echter, ondanks wat gemiste strafworpen en het enthousiaste publiek van ADO, is PC 1 geen moment in de problemen gekomen. Met 22-11 was het uiteraard tijd voor een feestje in de Steck met de hele selectie!