OZC 3 – PC 3

Zaterdagavond 7 maart was het tijd voor OZC 3- PC 3

Na de winst van de andere PC teams was er kans om een 10 punten weekend te halen. De voorbereiding van de wedstrijd was niet ideaal, de trainers waren er niet en de wedstrijdshirts waren vergeten. Desalniettemin begon de wedstrijd met goed spel van beide kanten. Via Danny en Matthijs kwamen we na een paar minuten op 2-3 voorsprong. Niet veel later scoorde Laurie een mooi afstandsschot voor de 2-4. Vervolgens kreeg OZC hun eerste stip, deze werd geraakt voor de 3-4.

Daarna pakte PC door om met een voorsprong de rust in te willen gaan, door de vele onderscheppingen was het mogelijk om door te pakken om met 4-10 de rust in te gaan met mooie doelpunten van Marloes, Lisa, Laurie en Richard.

Ook mooi was te zien hoe Matthijs geblokt werd door zijn tegenstander om vervolgens te herstellen en keihard de bal in de korf te rammen voor de 3-8.

Na de rust werd de wedstrijd vooral bepaald door het grote aantal stippen voor OZC, halverwege de tweede helft was de score dan ook opgelopen naar 10-12. Waarvan er 5 gescoorde stippen waren voor OZC (waarvan sommige toch wel erg twijfelachtig waren).

PC 3 werkte hard door maar het mocht niet baatte, de wedstrijd eindigde redelijk onterecht op 14-14

Over de 2e helft valt niet meer te zeggen dat er hard gestreden is door PC 3 maar het geluk niet mee had.

 

Volgende week staat er Olyimpia op programma, thuis om 17:15