ONDO 6 – Paal Centraal 5

Na het aanmoedigen van PC 3, PC 2 en PC 1 was het onze beurt om de tegenstander alle hoeken van het veld te laten zien.  Tot nu toe had PC alles gewonnen en dus alle punten van die week behaald. Dus was het aan ons de taak deze lijn door te zetten. Met een lage zon en dus lange schaduwen liepen we het veld op.

Na het fluitsignaal waren we meteen scherp en zaten we vol energie. Toch was de wedstrijd in deze avond best zwaar. De lage zon en het warme weer zorgde er wel voor dat de spelers, nadat de bal het vak uit was, even hun bidon opzochten. De wedstrijd zelf ging redelijk heen en weer. Beide teams waren redelijk gewaagd aan elkaar.

Toch was de ruststand een 5 -2 achterstand. Mochten we die punten toch mee naar huis willen nemen moesten we wat meer gaan scoren. En of we dat gingen doen. Vrijwel meteen na de rust scoorde we de 5 – 3. En toen begon de spanning erin te komen. De laatste minuten stonden we nog 9 -8 achter.  En het hele 5e wist het: “Wij zijn niet dat team dat als enige geen punten mee gaat nemen naar huis.” De scheidsrechter staat op het punt om de wedstrijd af te fluiten. Iedereen houdt zijn adem in. En dan! In de laatste minuut wordt er dan toch nog gescoord door PC. Een heuse 9 – 9.

We hebben dan weliswaar niet alle punten meegenomen, maar we mogen trots en tevreden zijn. Volgende week komen ze bij ons langs en dan pakken we ze!