ONDO 6 – Paal Centraal 3

ONDO 6 is net als alle andere ploegen in de poule van PC3 een jonge ploeg, waarvan we vorige week ruim hebben gewonnen. Kevin, Thijs en Wybrigje hadden wat vertraging in Naaldwijk. Maar gelukkig hadden ze genoeg tijd om met een tegenstander bij te kletsen en wat informatie in te winnen. En naast de invalster Wybrigje was er ook de vaste supportersgroep langs de kant. Dus moest het wel een herhaling worden van vorige week…

In het begin kwam PC3 moeizaam opgang en stonden we zelfs even met 1-0 achter. Gelukkig maakte Miriam, Eline, Kevin en Feitze in de eerste helft nog goed. De eerste helft eindigde met een 4-2 voorsprong.

Na peptalk van Pollie begonnen we aan de tweede helft. Meteen aan het begin van de tweede helft werden er twee schoten gescoord door ONDO en werd het 4-4. Maar de strijd was nog niet gestreden en het werd even spannend met daarna 5-5. Daarna liep PC 3 dan toch echt wat meer uit met een eindstand van 10-7. Het was zeker niet de beste wedstrijd van PC3, maar toch hebben we gewonnen. Daar kunnen we zeker mee door naar volgende week zaterdag tegen de nummer 1 KIOS 5 om 12:30 uur.

(Geschreven door Lotte)