ONDO 6 – Paal Centraal 3

Met nog steeds nul punten op de teller, mag PC3 de dag afsluiten in ’s Gravenzande. Het openbaar vervoer werkte niet echt mee, waardoor PC3 pas om 21.00 compleet in de sporthal aanwezig is. Gelukkig is de wedstrijd van ONDO 1 uitgelopen, en is er toch nog een half uur de tijd voor een warming-up en peptalk.

Half 10 start uiteindelijk de wedstrijd met Lotte, Miriam, Hessel en Feitze in de aanval en Lyanne, Marloes K, Tim en Jelte in de verdediging. De wedstrijd verloopt erg moeizaam. Er wordt niet goed gevangen aan de kant van Paal Centraal, maar ook ONDO maakt fouten. In ieder geval wil de bal niet door de mand en staat het na 20 minuten spelen nog altijd 0-0. Daarna valt dan eindelijk de 0-1 met een stip veroorzaakt op Feitze en gemaakt door Miriam. Hessel weet daar vervolgens 0-2 van te maken. Ofwel, er vindt eindelijk de eerste vakkenwissel plaats. Helaas weet PC3 daar geen gebruik van te maken, erger nog het team geeft ONDO vrij snel de gelegenheid om het gelijkspel weer te pakken. De stand 2-2 is gelijk ook de ruststand.

In de tweede helft komt Dennis in de wedstrijd voor Tim, en Ragna voor Lyanne. Er moet echt iets veranderen in het spelgedrag, want zo gaat er niet gewonnen worden. Gelukkig gaat het de tweede helft veel beter. Beide teams scoren weer, maar Paal Centraal net even iets meer dan ONDO. Helaas eindigt de wedstrijd met een blessure aan de kant van ONDO (na een half uur kon hij gelukkig al weer een klein beetje lopen), maar PC3 pakt wel de punten met een eindstand van 7-10.

Dus toch nog twee punten binnengehaald dit weekend.