ONDO 4 – Paal Centraal 4

Terwijl de dag al bijna voorbij was, stond voor PC4 deze zaterdag om 21:00 de tweede competitiewedstrijd op het programma. We mochten afreizen naar ’s-Gravenzande, waar we het op zouden nemen tegen ONDO 4. We waren er klaar voor om deze keer, na de net verloren wedstrijd van vorige week, wel de punten te pakken.

In de eerste aanval begonnen Rienk, Kees, Lucia en Lindi, en in de verdediging Tim, Jordi, Bernice en Wybrigje. Hoewel de wedstrijd moeilijk op gang kwam, werd na een paar minuten het eerste doelpunt voor PC gescoord. Echter kregen we kort hierna een tegendoelpunt en was het tijd om te wisselen. Kort daarna kregen we een strafworp mee, die gescoord werd door Jordi, en dit was het begin van de voorsprong die we de rest van de wedstrijd niet meer uit handen gaven. Door beide teams werd weinig gescoord, aangezien het verdedigen erg goed ging en we in de aanval onze kansen niet afmaakten. Met in de laatste minuut een mooi schot van Bernice gingen we de rust in met 3-5.

Na de rust kwam Renko er in voor Kees, Noortje voor Lucia en werd Tim gewisseld voor Wietse. Al snel wist ONDO het 4-5 te maken, maar hierna volgden drie doelpunten voor Paal Centraal, waardoor we uitliepen tot 4-8. Helaas kregen we in de laatste tien minuten ook drie doelpunten tegen, waardoor het nog even erg spannend werd. Met nog één minuut op de klok en een stand van 7-8, probeerden we rustig de aanval op te zetten tot het verlossende fluitsignaal van de scheidsrechter klonk. De eerste punten van dit zaalseizoen zijn binnen!

Na de wedstrijd hebben we met z’n allen nog taart gegeten om de verjaardag van Noortje te vieren. Ze vond het erg leuk dat we voor haar gingen zingen toen ze binnenkwam. Zo hebben we de dag gezellig afgesloten.