Olympia (S) 2 – Paal Centraal 2

De tweede helft van het zaalseizoen is officieel begonnen en vandaag stond de uitwedstrijd tegen Olympia op het programma. Na een kapotgeschoten korf tijdens het inschieten en een goede warming up konden we beginnen met Manuela, Susan, Ruben en Stuart in de aanval en Anne, Femke, Sascha en Timo in de verdediging. Op de bank zaten de twee fantastische reserves Julie en Martijn.

Olympia begon meteen erg fel en ze schoten zuiver. Al snel lukte het Olympia om er zes in te leggen, terwijl wij nog bleven steken op twee. Toen werd de zeer goede keuze gemaakt door Geert om een timeout aan te vragen waarin hij iedereen weer op scherp zette. Vervolgens begonnen we meteen in te lopen en na een paar minuten staat het dan 7-4, maar daar bleef het niet bij. Door doelpunten van Timo, Stuart en Femke werd het ineens 7-8 en gingen we de rust in met een voorsprong. Onder andere met een prachtig afstandsschot van Sascha zetten we deze lijn door in de tweede helft en liepen we steeds verder uit. Olympia kreeg het steeds lastiger en ze besloten om Anne in alle rust de bal op te laten rapen bij een vrije bal, waarna ze hem in alle rust erin legde. Na dus een prachtige comeback en een laatste schot van Susan weten we de wedstrijd te winnen met een mooie stand van 12-17.

Helaas raakte Femke vlak voor het einde van de wedstrijd geblesseerd, dus laten we hopen dat ze snel weer hersteld, want we hebben iedereen nodig om te gaan strijden voor dat kampioenschap!