ODO 4 – PC 3

Na de tegenvaller van vorige week ging PC 3 vol goede moed naar Maasland om een goede wedstrijd tegen ODO neer te zetten. Na een fanatieke warming-up en de oppeppende woorden van Sascha gingen we er tegenaan!

We merkten gelijk dat we toch wel een stuk beter waren (zeker nadat hun beste heer na minuut 2 door z’n enkel ging en niet meer door kon spelen). Af en toe had de aanval wat moeite met de afronding, maar de kansen waren er zeker. Ook de verdediging hielp goed mee door de tegenstanders zo min mogelijk kansen te geven.

In de rust hadden we al een flinke voorsprong, maar toch bleef iedereen knokken tot de laatste minuut. We hadden namelijk als doel gesteld om minimaal 15 te scoren en maximaal 7 doelpunten door te laten. Tot het einde van de wedstrijd bleven we fel en daarmee kwamen we tot een overwinning van 7 – 21!