ODO 4 – Paal Centraal 2

Vandaag was het tijd voor de laatste wedstrijd van het jaar en om op de zesde plaats in de poule te eindigen moest deze wedstrijd gewonnen worden. PC2 was strijdlustig en vastberaden om de punten mee te nemen naar Delft. Het was weer een flink warme dag en iedereen had zich als voorbereiding op de wedstrijd goed ingesmeerd, dit was een hele klus en zorgde ervoor dat er maar kort in de rust van de voorgaande wedstrijd kon worden ingeschoten. Natuurlijk moet er op een warme dag ook goed gedronken worden; Cyril de waterdrager zorgde ervoor dat iedereen was voorzien van koud water, wat bij ODO uit de muur kwam.

De wedstrijd werd gestart met Anne, Eline, Sascha en Thomas in de aanval en Jannieta, Lisanne, Geert en Melle in de verdediging. In de eerste helft liep het niet van een leien dakje; het was warm en veel kansen vlogen er maar niet in. Na doelpunten van Thomas, Melle, Sascha, Eline en Geert verspreid over de gehele eerste helft, stond het 3-5. ODO wist er voor de rust nog twee afstandsschoten in te gooien; de ruststand: 5-5.

Het fluitsignaal klonk weer en de tweede helft begon gelijk goed, met twee schoten van Jannieta die door de korf vielen. Het lukte ODO om het verschil niet verder op te laten lopen en in de slotfase van de wedstrijd weer terug brengen naar één punt, met nog maar zo’n vijf minuten te gaan was de stand 8-9. In de laatste paar minuten legde Eline er nog een mooi schot in, waardoor er voor de overwinning alleen nog maar het eindsignaal nodig was. 8-10, de punten gaan mee naar Delft en PC2 eindigt op de zesde plek!

Voor Eline, Thomas en Yannick was dit hun laatste wedstrijd als speler of coach bij Paal Centraal. We gaan ze missen!