ODO 2 – Paal Centraal 2

Afgelopen zaterdag mochten we afreizen naar Maasland voor een wedstrijd tegen het zeer bekende ODO. In verband met de TU vakantie was de bezetting bij ons team iets minder groot dan gebruikelijk. Een van diegenen die schitterden in afwezigheid was Jeroen. En dat wel tegen zijn oude clubje. Hij moest er maar gewoon op vertrouwen dat z’n team de klus zou klaren.

De wedstrijd ging over het algemeen goed, beide partijen waren aan elkaar gewaagd. Eigenlijk het grootste gedeelte van de wedstrijd waren beide teams binnen een marge van een paar doelpunten van elkaar. Het was pas in het tweede gedeelte van de tweede helft dat ODO zich verder los wist te scoren. Lastig om een specifieke reden daar voor te geven, het lukte ons gewoon niet meer om mee te scoren.

Margot, afgelopen jaar gestopt in de hoofdmacht van PC, mocht afgelopen zaterdag na een lange tijd weer eens schitteren in het groen. Om aanvallend iets te forceren toen ODO uitliep kwam Margot binnen de lijnen.

Zoals de eindstand al doet vermoeden bleek het tij niet te keren. ODO won de pot met 16-13. Wederom een wedstrijd waarin PC2 een prima pot speelde, hard heeft gevochten maar net niet aan het langste eind trok. Wel een wedstrijd die perspectief biedt voor volgende week, dan staat de wedstrijd tegen Reeuwijk op het programma. Kijken of we dan onze eerste winst dit zaalseizoen kunnen gaan pakken!

Margot, bedankt voor het meedoen! Wim, bedankt voor het oppakken van de coaching!