Nieuwerkerk 9 – PC 3

Met een klein eindje rijden gingen we naar Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor onze wedstrijd was er een wedstrijd van Nieuwerkerk 1, die hoofdklasse speelde, dus dat was leuk inschieten met bijzonder veel publiek tijdens hun rust. Maar goed, de wedstrijd.

De wedstrijd begon redelijk rustig. Hier en daar wat betwistbare acties, maar niet al te druk. We stonden op dat moment 2-3 voor. Het was toch daarna redelijk spannend, het ging erg gelijk op, ergens door pc3 die af en toe wel eens schoot zonder afvang, maar toch heeft pc een voorsprong weten te pakken van 2 punten toen het fluitsignaal voor rust af ging.

Tijdens de rust was er erg goede feedback op wat goed ging en beter kon en na de rust gingen we erg vol frisse moed tegenaan.

Na de rust hebben we de voorsprong vergroot (5-10). Helaas hebben we die voorsprong ook weer snel weggegeven en in de laatste minuut was het verschil tussen pc3 en Nieuwekerk maar 1 punt. Toen was er een botsing in de lucht tussen twee dames van pc3 maar de tegenstander was heel erg sportief om de bal vast te houden. Na een hard gevochten duel eindigde de wedstrijd in 11-12. PC 3 gewonnen van Nieuwerkerk 9