Nexus 2 – Paal Centraal 2

‘Een regenachtige wedstrijd’

Op zaterdag 2 oktober mochten we weer aantreden tegen Nexus 2. Een tegenstander die we een maand geleden ook al troffen in een iets warmere oefenwedstrijd. Vorige keer was het een spannende wedstrijd die eindigde in een gelijkspel.

Na een gezellig onderonsje in de warme (en droge) kantine en het praatje in de kleedkamer van interim coach Edwin was het tijd om het veld op te gaan. We begonnen de wedstrijd met Geert, Melle, Lisa en Eline in de aanval, Cyril, Timon, Anne en Thyrza in de verdediging en Sascha en Klaske op de bank. Nexus opende de score, maar wij hadden daar ook een antwoord op. Iets dat eigenlijk de hele eerste helft zo door ging. We gingen dan ook uiteindelijk rusten met een stand van 8-7.

Na de rust opende Nexus weer gelijk de score en was het gat twee punten. Dit gat werd ons uiteindelijk fataal en we wisten niet boven Nexus uit te komen. Wel kunnen we terugkijken op een goede wedstrijd met mooie aanvallen en goed samenspel. Klaske, Lisa en Edwin bedankt!

Volgende week staat KCR 8 thuis op de planning. KCR heeft 2 punten uit 4 wedstrijden weten te behalen en zitten daarom ook aan de onderkant van de poule. Mogelijkheid tot punten pakken dus! We zien jullie graag volgende week op X om ons aan te moedigen!

Hieronder nog het wedstrijdverloop met een aantal mooie comments: