Madjoe 1 – Paal Centraal 1

4 februari mochten wij afreizen naar de hal van Madjoe. De sfeer zat er goed in en we waren al aan het uitkijken naar het feestje op de Domcup die avond. Pretflessen waren ingepakt, maar we moesten wel eerst nog even een wedstrijdje spelen. De basis bestond uit Lisanne S, Laura, Tom en Tim en in het andere vak Lisa, Isabella, Rik en Richard. Voor wie zich afvraagd, wie is die Rik toch? Dat is het broertje van Tim, die gelukkig bereid was om ons team compleet te maken gezien de vele blessures. Als reserves waren Cyril en Lisanne van O meegereisd.

Eerst inschieten, er was ons door de scheids verteld dat we 5 minuten hadden, dat werden er een stuk meer. Daarna gingen we gezellig oplopen en mochten we eindelijk beginnen. De eerste helft moeten we maar snel vergeten. Madjoe knalde de ballen erin, wij hadden veel moeite met de druk die Madjoe gaf en het zeer fysieke spel. In de rust stond het 12-2.

De tweede helft speelden we een stuk beter, waardoor Madjoe niet de kans kreeg om verder uit te lopen. Het fysieke spel van Madjoe bleef wel een pijnlijk puntje, letterlijk voor Cyril, die vol door zijn enkel ging, en ondergetekende, die met een pijnlijke schouder richting Utrecht mocht.

De wedstrijd eindigde in 18-10 verlies. Bedankt aan de invallers en reserves voor het mee gaan! Volgende week pakken we de winst weer! 💪