Maassluis 1 – Paal Centraal 1

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op het programma. PC1 mocht aantreden tegen de koploper van de poule: Maassluis. Voor de kerst heeft PC1 de eerste punten weten te bemachtigen door een goede pot te spelen. Vooral het goede spel was een opsteker.

Doel voor de wedstrijd was opnieuw een goede pot te spelen en wellicht te verrassen met een puntje of 2. En we begonnen ook uitstekend door met 0-2 voor te komen. “Fluit maar af!” zei Wim vanaf de kant. Maassluis pakte het daarna ook op en tot aan de rust was de wedstrijd redelijk in evenwicht. Na de rust pakte Maassluis door en moest PC even passen. Daarna kwam een fase waarin Paal Centraal beter in het spel kwam en het gat naar Maassluis steeds kleiner wist te krijgen. Helaas wist Maassluis de wedstrijd goed uit te spelen en werd de wedstrijd afgesloten met een 22-19 overwinning voor Maassluis.

Volgende week een belangrijke pot: Korbis uit Waddinxveen is de tegenstander. Deze wedstrijd moet gewonnen worden om de 6e plek sterker in handen te krijgen.