Studenten korfballen bij D.S.K.V. Paal Centraal!

D.S.K.V. Paal Centraal is dé studenten korfbalvereniging van Delft (Leiden en Den Haag). Als studerend korfballer mag een lidmaatschap bij Paal Centraal eigenlijk niet ontbreken! Word bijvoorbeeld recreant, zo kun je iedere week lekker trainen maar heb je geen wedstrijdverplichtingen. Ook biedt Paal Centraal de mogelijkheid om competitie te komen spelen in 1 van onze competitieteams (3e klasse, reserve 4e en 7e klasse). Kom daarnaast maandelijks naar onze gezellige borrels of ga mee naar een studentenfeest & toernooi in één van de grote studentensteden van Nederland.

Benieuwd of Paal Centraal iets voor jou is? Maak dan kennis met de vereniging tijdens de open trainingen op maandag 1 & 8 september en donderdag 4 & 11 september.

Maandag 1 September zal er getraind worden met PC2, PC3 en recreanten van 20.30-22.00 uur. Hiervoor zal een oefenwedstrijd van PC1 plaatsvinden om 19.30 uur op ons eigen veld (zeker de moeite waard om even te komen kijken).

Donderdag 4 september wordt er getraind met PC3 en recreanten van 20.30-22.00 uur. Nadat jullie klaar zijn met douchen en omkleden gaan we door naar jazzcafé Bebop voor de maandelijkse borrel. Hiervoor ben je van harte uitgenodigd om zo onder het genot van een biertje de leden van Paal Centraal te leren kennen.

Maandag 8 september zullen we met alle leden van Paal Centraal tegelijk trainen onder leiding van de hoofdtrainer (Martijn Verweij) van 19.30-21.00 uur. Knoop je korfbalschoenen maar vast strakker.

Donderdag 11 september is de laatste instuiftraining en wordt er getraind samen met PC3 en recreanten van 20.30-22.00 uur.

De trainingen vinden plaats op het sportcentrum van de TU Delft (Mekelweg 8).

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Stuur dan een mailtje naar promotie@paalcentraal.nl en wij beantwoorden je met alle liefde.

Delft4