LusCie

Lustrumcommissie 2018-2019

Lustrumcommissie VerzilVerd, Even voorstellen

Ben je net lid of heb je de afgelopen tijd niet opgelet? Even opletten dus. Het lustrumjaar is aangebroken en dat betekent niets anders dan dat het dit jaar één groot feest is. Om dit allemaal mogelijk te maken is de LustrumCommissie dit voorjaar samengesteld. Mocht je vragen of epische suggesties hebben dan kan dat bij onderstaande leden. Hierbij zullen we ons ook nog even voorstellen:

Als Voorzitter van de commissie hebben we de praatgrage Tom. Vorig jaar heeft hij ervaring opgedaan bij het organiseren van een reis door Azië voor zijn studievereniging. Dit jaar brengt hij de zaken op orde binnen de Lustrumcommissie. Met zijn vlotte babbel steekt hij de commissie aan om daarna op strenge toon iedereen even centraal (‘vo) te roepen. Aan enthousiasme geen gebrek.

Als rechterhand van de voorzitter staat onze secretaris, Susan. Aan haar de schone taak om tijdens vergaderingen het geouwehoer overzichtelijk te notuleren. Susan heeft al wat commissie ervaring opgedaan in de TC. Naast deze serieuze commissie werd het tijd om minder sportieve zaken te organiseren. Niet alleen de notulen worden creatief in elkaar geflanst. Susan heeft zelfs boeken vol met informatie over het organiseren van evenementen. Een duidelijk voorbeeld van een goede voorbereiding op haar functie in de LusCie.

Zonder centen geen evenementen. Lyanne acht zichzelf autistisch genoeg om zich over de penningen van de LusCie te ontfermen. Niets aan gelogen. Alles met het oog op het effectief besteden van jullie centjes laat Lyanne haar mening horen. Daar kan de penningmeester van Paal Centraal content mee zijn. Zij zal gestalkt worden om op tijd de rekeningen te betalen zodat de evenementen bij weer en wind gewoon door kunnen gaan.

Als commissaris Lustrumweek iemand die haar zaakjes op orde heeft. Paulien is bezig aan haar tweede termijn als wedstrijdsecretaris. Paulien is niet alleen van het op de lange termijn organiseren maar is ook in staat om last minute te improviseren. Deze skills komen goed van pas voor het organiseren van een week vol evenementen. Aan haar dan ook de schone taak om de lustrumweek net zo vlekkeloos te organiseren als de wedstrijden zaterdag.

Zonder promotie geen aanmeldingen voor de evenementen. Met zijn jeugdige naïviteit zal Jonathan zich dit jaar inzetten om jullie naar alle evenementen te krijgen. Jonathan neemt het typen van promotiemailtjes erg serieus en wilt dan ook graag aangesproken worden met de eretitel CoPro (spreek uit als: GoPro). De commissaris promotie heeft het hele jaar de automatische antwoordmail uitstaan en zal jullie bij vragen, een hoogst persoonlijk mailtje sturen.

Als oude Rot in de vereniging kan er natuurlijk maar één persoon zich ontfermen over de oude lullen van Paal Centraal; Elize Rot. Ze heeft het allemaal al aan haar voorbij zien gaan; het voorzitterschap van onze vereniging, het organiseren van Bikkelweekend, etc. Als commissaris Burger zal zij ervoor zorgen dat de gemiddelde leeftijd tijdens sommige evenementen aanzienlijk hoger zal liggen dan gebruikelijk door een hoop oud-leden mee te nemen en ook met ons het Vijfde Lustrum te vieren!