Lid Worden

Waarschijnlijk ben je hier niet zomaar aanbeland. Je hebt hier en daar eens iets gehoord over studentenkorfbal in Delft, bent op onze site terecht gekomen en hebt al surfende geconcludeerd dat Paal Centraal best eens iets voor jou zou kunnen zijn. D.S.K.V. Paal Centraal is dé studenten korfbalvereniging van Delft (Leiden en Den Haag). Als studerend korfballer mag een lidmaatschap bij Paal Centraal eigenlijk niet ontbreken!

Maar hoe goed een digitale indruk ook kan zijn, de echte ‘Paal Centraal sfeer’ kun je pas proeven door:

 1. Een keertje mee te trainen
  Onze trainingen zijn op het sportcentrum van de TU Delft (Mekelweg 8). De trainingstijden kun je hier vinden. Je kunt geheel vrijblijvend enkele trainingen meedoen. Voor meer informatie kun je hieronder je naam en email achterlaten, of een berichtje sturen naar promotie@paalcentraal.nl.  • Mee te gaan met een studententoernooi
   De toernooien zijn iets wat het studentenkorfbal echt anders maakt. Elke studenten korfbal vereniging organiseert eens per jaar een eigen toernooi. Elk toernooi biedt een feest of kroegentocht, slaapplaats, eten en een geweldig toernooi. Hierdoor breng je een bezoekje aan vrijwel alle studentensteden in Nederland. Paal Centraal organiseert ook haar eigen toernooi: de ‘Paal Bokaal’. Deze blijkt elk jaar weer een succes! Wil je graag mee naar een toernooi? Neem dan contact op met toernooicoordinator@paalcentraal.nl.
  • Mee te doen met een activiteit
   Er worden bij Paal Centraal verschillende activiteiten georganiseerd door de activiteitencommissie. Mis bijvoorbeeld niet de openings-bbq, het altijd geweldige bikkelweekend (weekend weg met de vereniging) of het diesdiner waarbij de verjaardag van de vereniging wordt gevierd. Dit is slechts een greep(je) uit de reeks activiteiten die onze korfbalvereniging nog leuker maken.
  • Mee te gaan naar een maandelijkse borrel
   Een bezoekje aan de maandelijkse borrel is uitermate geschikt om iedereen nog iets uitgebreider te spreken dan tijdens trainen. De maandelijkse borrel vindt plaats op de eerste donderdag van de maand in jazzcafé de Bebop. De meesten gaan na trainen eerst douchen op het sportcentrum en dan wordt er gezamenlijk vertrokken naar de stad. Op eigen gelegenheid ben je uiteraard net zo welkom.

  Er is dus voor ieder wat wils. Dit is ook te zien in de verschillende lidmaatschappen die Paal Centraal biedt.

  • Recreant: met dit lidmaatschap ben je bij alle trainingen, activiteiten en toernooien van harte welkom. Perfect dus als je nog bij je oude vereniging korfbalt of als je liever (nog) geen wedstrijden speelt.
  • Algemeen Reserve (AR): dit lidmaatschap is hetzelfde als recreant, maar je stelt je ook beschikbaar om in te vallen of reserve te zitten bij een van de competitie teams.
  • Competitie lid: Als competitie lid ‘heb je alles’. Je bent bij alle trainingen welkom, net als bij alle activiteiten, maar daarnaast maak je ook deel uit van een van de teams. De wedstrijden vinden op zaterdag plaats, en leuke teamuitjes gegarandeerd. In overleg met de Technische Commissie en de trainers wordt bepaald in welk team je gaat spelen.

  Nieuwsgierig geworden naar D.S.K.V. Paal Centraal? Schroom dan vooral niet om contact op te nemen met de promotiecommissie door te mailen naar promotie@paalcentraal.nl.

  We verwelkomen je graag bij de gezellige Delfste Studenten Korfbal Vereniging Paal Centraal!