Laatste wedstrijden van het seizoen

Dit weekend speelden we alweer de laatste wedstrijden van het seizoen. Eerst mocht PC1 op dinsdag een inhaalwedstrijd bij Conventus spelen. Helaas pakte Conventus de winst, met als gevolg enorm veel blijdschap bij Conventus, die dachten de laatste plek te hebben vermeden… Echter wist PC1 op zaterdag tegen DSO wel de winst te pakken! Hiermee eindigt PC1 op een 7e plaats dit veldseizoen.

PC2 streed zaterdag voor de tweede plek in de poule, waarbij dit deels afhankelijk was van het resultaat van concurrenten Excelsior en Valto. PC2 wist overtuigend te winnen van hekkensluiter ALO. Helaas won Valto de andere wedstrijd, waardoor het nog even spannend blijft waar PC2 eindigt.

PC3 speelden hun kampioenswedstrijd tegen Valto. Helaas werd deze wedstrijd in de laatste minuut verloren, waardoor Valto het kampioenschap veroverde. Desondanks heeft PC3 ook dit seizoen heel veel moois laten zien en kunnen we zeker trots op ze zijn!

Last but not least, PC4 mocht tegen ONDO aantreden. Voor de trouwe supporter; dit is het team waar PC4 eerder overtuigend van heeft weten te winnen. Helaas werden de punten ditmaal niet binnengesleept. PC4 heeft dit jaar enorme stappen gezet als team, waarvoor complimenten!

Dinsdag

Conventus 1 – Paal Centraal 1 13 – 11

Zaterdag

Paal Centraal 1 – DSO (K) 1 12 – 11
Paal Centraal 2 – ALO 4 20 – 5
Valto 7 – Paal Centraal 3 10 – 9
ONDO 8 – Paal Centraal 4 14 – 8

Dit was het weer voor dit jaar! Komende donderdag vindt nog het schutterstoernooi plaats en de week erna sluiten we het jaar af met een gezellige eindbarbecue.

Geniet van een welverdiende zomervakantie!