KZ Danaiden 1 – Paal Centraal 1

Vol goede moed gingen we naar de wedstrijd. Er was een ruime voorbereiding, het zonnetje scheen en we wisten dat er iets te halen viel. Voor de wedstrijd werden we nog keurig voorgesteld aan het publiek.

We begonnen goed aan de wedstrijd. De eerste aanval was meteen raak. Dit beloofde veel. Helaas kon KZ Danaiden mee gaan. Voor rust stond het 5-4. De eerste helft werd er vanuit Paal Centraal sterk verdedigd maar de scherpte miste in de afronding.

De taak voor de tweede helft was aanvallend rust bewaren en de juiste kansen nemen.

Het was een spannende tweede helft. Beide ploegen kregen kansen om voor te komen. In de loop van de wedstrijd werd er gebruik gemaakt van de meegereisde reserves Cornè en Dorien (Bedankt voor het meegaan!).

De tweede helft ging gelijk op tot 11-10. Helaas wist KZ een gat te maken van 4 punten waarna PC niet kon aanhaken.
Eindslag 16-11.

Met 4 punten achterstand op de nummer 3 en 3 punten achterstand op de nummer 7 is dit een poule waar gekke dingen kunnen gebeuren. Volgende week ZKC thuis om 15.30. De volgende kans op 2 punten