KVS/Maritiem 6 – Paal Centraal 3

Op een winderige zaterdagmiddag mocht PC3 aantreden tegen KVS 6 in Scheveningen.  Na een stressvolle aankomst waarbij we dachten dat er nog maar 4 (!) minuten waren voordat het rust was, maar nog niemand z’n schoenen aan had, en vervolgens erachter te komen dat de tijd optelde en het al rust was geweest (…..), hadden we toch nog genoeg tijd om ons voor te bereiden op de wedstrijd. Gelukkig waren de wedstrijden ruim ingepland en konden we na de voorgaande wedstrijd nog lekker lang inschieten.

De opstelling was als volgt; in de aanval startten Danny, Marloes, Matthijs en Susan. Verdedigend mochten Lina, Lisa, Richard en Tom de wedstrijd beginnen. De wedstrijd zou beginnen onder leiding van M. Knoester, huh?, oh dat was de neef van Marloes d’r vader blijkbaar.

PC opende het vuur met een volgens Eline “heel mooi&ver<3” afstandsschot.  Helaas wist KVS het tij al snel te keren door drie keer te scoren. Via doelpunten van Danny, Tom en Richard, wie volgens Eline KVS de Scheveningse Bosjes in stuurde, stond het na 10 minuten spelen 4-4. De rest van de eerste helft ging het erg gelijk op waarbij er door geen van de partijen meer dan twee doelpunten afstand is genomen. Het leek erop dat PC met een voorsprong de rust in ging, maar KVS wist door te zetten en in de laatste minuut nog maar liefst twee keer te scoren, wat resulteerde in een 10-9 ruststand.

De tweede helft was het zaak om nóg een tandje bij te zetten en de punten binnen te halen. Doelpunten van Richard, Danny en Sascha zorgden ervoor dat het spannend bleef tot diep in de tweede helft; 13-12. Daarna ging KVS hun snelheid en fysieke vermogen helaas nog verder inzetten, waardoor ze uitliepen tot een 16-12 voorsprong. Matthijs en Richard scoorden nog van afstand waardoor een 17-14 eindstand, maar het is niet goed ingevuld in de app 🙁