KVS / Maritiem 6 – Paal Centraal 2

Na een weekend geen wedstrijd te hebben gespeeld, stond er zaterdag weer een pot op het programma. Dit keer reisden we af naar Scheveningen om aan te treden tegen KVS. KVS had nog geen pot gewonnen en dus werd er verwacht dat dit klusje te klaren viel.

Na wat uitloop van de vorige wedstrijden konden we dan eindelijk beginnen. In de aanval begonnen Aart, Gert, Elise en Q. In de verdediging LT, Marten, Lisanne en Marloes. Het was helaas een erg stroeve start van de wedstrijd…. Beide ploegen kwamen maar niet tot scoren. Toen er eindelijk werd gescoord, had KVS vrijwel gelijk een antwoord. Sterker nog, ze gingen er gelijk overheen. Na ongeveer 20 minuten spelen stond het nog maar 3-3. KVS scoorde nog twee keer voor rust en zo was de ruststand 5-3 in het voordeel van KVS.

In de tweede helft werd Laurie erin gebracht voor Marloes. Vervolgens werd Gert vijf minuten later gewisseld voor mij (Yannick). Vanaf dit moment wilde het allemaal weer redelijk gaan draaien en scoorden we er weer lustig op los. Helaas deed KVS met ons mee en konden we het gat nooit meer dicht krijgen. In het midden van de tweede helft werd ook Marloes Knoester nog erin gebracht. In de tweede helft zette iedereen de schouders eronder, maar het mocht helaas niet baten, De eindstand was 16-12.

Na de wedstrijd overheerste een gevoel van teleurstelling. Het is nu zaak dat we deze week weer goed gaan trainen en met goede moed naar zaterdag toe gaan werken.