KVS 8 – Paal Centraal 3

Het was een zonnige dag en ons derde team vertrok met de tram richting Den Haag voor een spelletje korfbal tegen KVS. Na enige verwarring met een adres dat nog op de buitenlocatie stond, heeft een deel van de spelers al een lekker stukje warmgelopen. Eenmaal op locatie aangekomen was er niet veel tijd om in te schieten omdat de wedstrijd ervoor enigszins was uitgelopen. Iedereen een keer schieten en van start!

PC3 is een lekker spelletje aan het spelen. In beide vakken lopen zowel de aanval als de verdediging prima. Er vloeien daarmee genoeg kansen en ook punten uit het spel van de groene tijgers. De spelers gaan de rust in met een score van 2-7 in het voordeel van PC.

Met goede moed wordt begonnen aan de tweede helft. Deze loopt echter minder soepel dan de eerste. Er zijn enkele spelers van de tegenstander op het veld gewisseld en het eerst zo geslaagde spelletje werkt niet meer. PC3 doet erg zijn best om de winnende strategie terug te vinden. Dit kost wat tijd en KVS weet de score terug te brengen naar 7-7. Dit zorgt voor een combinatie van frustratie en motivatie bij de spelers van PC. Zij weten zich te herpakken en er vallen weer wat doelpunten. Helaas wordt er voor elk doelpunt dat aan de kant van Paal Centraal valt, ook een door KVS gemaakt.

De eerste wedstrijd van het seizoen eindigt in een gelijkspel van 10-10. Ondanks enige teleurstelling, al met al geen slechte wedstrijd. We kijken uit naar de revenge op thuisgrond!