Korbis 4- Paal Centraal 3

Voor de derde keer dit jaar mocht PC3 het opnemen tegen het vierde team van Korbis. De vorige keren hadden we helaas net verloren. Zaterdag werd het hoog tijd dat PC3 punten ging pakken en dit keer wel van Korbis ging winnen.

De wedstrijd begon nog een beetje stroef voor Paal Centraal. Na een kwartier stonden we met 4-0 achter. Maar we bleven volhouden en nieuwe strategieën uitproberen. Wat hielp, want 5 minuten later stond het alweer 4-4. We hadden door dat we de scheidsrechter strafworpen gaf. Dus hier maakte we dankbaar gebruik van. Tot de pauze waren de teams aan elkaar gewaagd en liep het gelijk op. Met een stand van 7-6 gingen we de rust in.

De tweede helft ging verbazingwekkend beter bij Paal Centraal. Wellicht lag dit aan het feit dat er in de tweede helft meer supporters aanwezig waren. Of had de goede speech van de coach het er mee te maken dat het team nog meer de zwakke plekken van de tegenstander te vinden wist. Want PC3 scoorden de een na de andere.
Ook bleven er strafworpen komen. Uiteindelijk zijn er maar liefst 6 strafworpen mee gekregen. Die er allemaal in zijn gegaan:)

Paal Centraal wist de touwtjes in handen te nemen en met een steeds grotere voorsprong uit te lopen. Met nog 10 minuten op de klok stond het al 8-14. Paal Centraal kon steeds zelfverzekerder spelen.  Deze winst mochten we niet meer uit handen nemen. En dat deden we ook niet. Met als eindstand 9-18 kon het team vrolijk aan het bier!