KCR 8 – Paal Centraal 2

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor een uitwedstrijd voor Paal Centraal 2. Om 13.45 begonnen we tegen KCR 8 in Ridderkerk. De vorige keer werd er met 14-12 gewonnen, dus het beloofde weer een spannende partij te worden.

De instelling was duidelijk, de punten gaan mee naar Delft. In de aanval begonnen Sascha, Melle, Jannieta en Lisanne, in de verdediging Jodie, Eline, Timon en Cyril. Al snel werd het eerste doelpunt gescoord, een mooi schot van Melle, en stonden we 0-1 voor! Maar snel daarna volgde de gelijkmaker. Hierna ging het lang gelijk op en werd er door beide teams veel achter elkaar gescoord. Toch liep KCR tegen het einde van de eerste helft een beetje uit en gingen we met 8-5 de rust in.

Na een duidelijke boodschap van Yannick ging de 2e helft van start. De 8-6 moest zo snel mogelijk gemaakt worden. En dat gebeurde! Niet alleen de 8-6 (korte kans van Melle), maar ook de 8-7 (schot van Thomas) en 8-8 (korte kans van Cyril) volgden snel daarna. Hierna bleef het weer gelijk opgaan waarbij KCR steeds net het eerste puntje scoorde en PC het weer gelijk maakte. Uiteindelijk werd de stand 11-10 en was er niet meer genoeg tijd over om de gelijkmaker te scoren. Helaas bleven de punten achter in Ridderkerk.

Toch hebben we tot het einde gestreden en ons best gedaan! De doelpunten die aan onze kant gevallen zijn kwamen voort uit mooi uitgespeelde (voornamelijk schot)kansen en ook verdedigend waren we scherp. Volgende week lassen we even een pauze in en gaan we op reis naar Holten voor het Bikkelweekend. De week erna staan we weer met z’n allen klaar voor de thuiswedstrijd tegen Dijkvogels en zullen we alles op alles zetten om de punten te pakken!