KCR 7 – Paal Centraal 2

LET OP: DIT WEDSTRIJDVERSLAG BEVAT SPOILERS VAN AFLEVERING 2 VAN WIE IS DE MOL? SEIZOEN 23 (verder lezen is voor eigen verantwoordelijkheid)

Zaterdagavond was het tijd voor de tweede aflevering van het nieuwe seizoen Wie is de mol? Deze aflevering hebben we met een leuke groep PC’ers terug kunnen kijken bij Jannieta thuis. De eerste opdracht was enorm spannend omdat Sarah een kans had om zichzelf terug te spelen in het spel. Hiervoor moest ze een zenuwslopend parcours afleggen met een stalen ring en ze kon het de kandidaten ook nog lastig maken als door een drone te activeren. Vanwege deze lastigheden is het Sarah helaas niet gelukt om terug te keren, omdat de kandidaten niet genoeg geld hadden verdiend.

De tweede opdracht was erg kunstzinnig en de kandidaten moesten muurschilderingen uitbeelden door attributen te gebruiken uit een enorme winkel. De kandidaten die rondliepen in Woodstock moesten vervolgens de juiste muurschilderingen fotograferen. Helaas was dit niet een erg geslaagde opdracht, omdat er maar €250 in de pot kwam.

Nadat de test gemaakt was, moest Froukje naar huis. Wie ik verdenk als mol ga ik natuurlijk niet met jullie delen, want straks geef ik jullie nog geniale ideeën 😉

En ohja, er is natuurlijk ook nog een wedstrijd gespeeld door PC2. Het team en alle invallers (nogmaals bedankt!) hebben onwijs hard geknokt, maar helaas was het niet genoeg. Over 2 weken zullen we er weer keihard tegen aan gaan om de punten in Delft te houden!