KCR 10 – PC 3

Met een team van 7 man en 5 dames vertrokken we deze zaterdag richting Ridderkerk om het op te nemen tegen het 10e van KCR. Niets opmerkelijks, ware het niet dat PC3 eigenlijk maar 11 teamleden heeft, en we maar liefst 4 invallers mee namen: het stilzitten van afgelopen jaar heeft helaas een flinke verzameling blessures de kop op doen steken.

De wedstrijd begon sterk, met 2 doelpunten van Rienk en Myra binnen de eerste 5 minuten. Echter antwoordde KCR daarop met een drietal tegendoelpunten. De rest van de eerste helft ging gelijk op, waardoor we met een stand van 5-4 de rust in gingen. Het vertrouwen in de winst was daarom ook hoog. De eerste helft waren we beduidend sterker in ons spel, en we moesten het in de afronding van onze kansen zoeken om dit in de score te laten reflecteren.

Met die kennis in ons hoofd startten we de tweede helft. Echter wilde dat nog niet helemaal lukken, waardoor we al snel op een achterstand van 6-7 kwamen. Dat konden we ons niet laten overkomen, en dus beantwoordde we dat punt al snel met een goal van Myra. Toen kwamen we op gang, waardoor de doelpunten van Liesbeth, Jasper, Martijn en Niels snel elkaar opvolgden. Resulterende in een eindstand van 15-8!

Hartstikke bedankt Femke, Liesbeth, Lisanne en Thijs voor het ondersteunen van deze wedstrijd!