KCC/SO natural 8 – Paal Centraal 3

Dit weekend stond de laatste zaalwedstrijd op het programma. Voor velen begon deze dag in het sportcentrum in Delft om PC1 naar de broodnodige overwinning te schreeuwen. Tot halverwege deze pot heeft PC3 haar best gedaan, waarna ze naar Capelle moesten vertrekken. Over de afloop van deze wedstrijd zullen we het maar niet hebben…

Laat in de avond moest PC3 dus aantreden tegen KCC/SO natural 8 (hierna te noemen: KCC). Ook hier vielen wij binnen in een promotiewedstrijd van de A’s, waardoor er gelijk al meer dan genoeg sfeer in de zaal aanwezig was. Helaas droop het grote publiek langzaamaan af toen onze wedstrijd zou beginnen.

In de aanval startten Cyril, Tom, Eline en Wybrigje. Verdedigend stelden Rienk, Tim, Laurie en Tirsa zich op. De thuiswedstrijd werd begin dit jaar met 16-13 gewonnen, dus we wisten dat alles mogelijk was. Aan het begin wist PC3 de voorsprong te behouden tot 4-5 door afstandschoten van Eline, Tim, en Cyril. In de laatste 5 minuten had KCC opeens de smaak te pakken en liepen zij uit tot 9-6.

In de loop van de 2e helft werden Tim, Cyril, Eline en Rienk gewisseld door verse krachten van Thomas, Kees, Lucia en Paul. Het gat bleef echter te groot om nog aan te kunnen sluiten. Uiteindelijk was het 16-10 voordat de laatste 10 minuten in gingen. De ploegen wisten elk nog 3 keer te scoren, waarna met een stand van 19-13 werd afgefloten.