KCC 7 – Paal Centraal 2

Woensdag 22 februari was het dan zover, de kraker van de poule tussen de nummer een en twee. Aan beide kanten veel supporters waarbij beide groepen een trommel hadden meegenomen. Na een goede voorbereiding met onder andere een praatje van Geert en Marco ging de wedstrijd van start. In de aanval begonnen Lucía, Manuela, Ruben en Stuart en in de verdediging Anne, Jannieta, Sascha en Timo met Melle en Klaske als wissels.

PC2 begon direct sterk aan de wedstrijd met een mooi schot van Stuart en een stip die helaas net mis ging. Hierna kwam KCC helaas op stoom, het ene na het andere schot van de zijlijn vloog erin. Zo stond het opeens 8-2 voor KCC. PC gaf daarentegen niet op! De achterstand werd verkleind en de heer van Stuart raakte hier zo van gefrustreerd dat de scheids het spel stil moest leggen om hem op het matje te roepen. Ruststand 11-5. In de rust werd de tactiek bepaald voor de 2e helft en ging iedereen met veel energie weer verder aan het tweede deel van de wedstrijd. Melle en Klaske kwamen erin voor Sascha en Jannieta. Het ging er zelfs zo hard aan toe in de tweede helft dat het bloed van de vloer en paal verwijderd moest worden en uit de wedstrijdshirts gewassen moest worden door ondergetekende. Uiteindelijk konden wij deze wedstrijd helaas niet mee scoren met de tegenstander.

Ik ben ondanks de nederlaag trots op iedereen voor de volle inzet tot het laatste fluitsignaal en wil de invallers, coaches en alle supporters heel erg bedanken voor jullie steun!