Juliana 1 – Paal Centraal 1

Zaterdag 2 september, de eerste competitiewedstrijden werden gespeeld. Wij begonnen gelijk met één van de lastigere tegenstanders, dachten we. En dit zou gebeuren in Oud-Gastel, bij kv Juliana, op hun gloednieuwe kunstgrasveld. De wedstrijd zou om half 4 van start gaan.

En van start gaan deden we zeker. We hadden een knallend begin, en stonden na een aantal minuten al met 2-4 voor. Dit breidden we verder uit naar een 4-8 voorsprong. Er zaten mooie kansen tussen en goede aanvallen maar verder verliep niet alles even vlekkeloos. Dit mede door een aantal tegenstanders, en wat publiek, met een ietwat grote mond. Na 20 minuten erg sterk gespeeld te hebben, zakten we het laatste deel van de eerste helft in. Dit zorgde ervoor dat we met een gelijke stand de kleedkamers in gingen.

Helaas was Juliana ons de tweede helft te sterk. Op het begin stonden we nog met 2 punten verschil achter, maar we konden dit verschil niet meer minder maken. Helaas vielen ook Yannick en Karin uit met blessures, wat ook niet in ons voordeel werkte. Uiteindelijk werd de eindscore 27-19. Hier baalden we erg van omdat we wel een goede start hadden.

Volgende week een nieuwe ronde, dan spelen we thuis tegen Swift. Hopelijk gaan we hier onze eerste punten pakken!